Temný Les MF
+3
Klaus Mikaelson
Hayley Marshall
Vypravěč
7 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Re: Temný Les MF
*Neskôr sa vydá na menšiu prechádzku do lesa. Stále premýšľa o tom istom a tak chce na teraz trochu oddych,zabudnúť nato všetko. Prejde do lesa,už sa stmieva takže toho moc nevidí. Sadne si na jej spadnutý strom a pozoruje tmavé okolie.*
Hayley Marshall- Posts : 72
*Prochází se v lese,přemýšlí and něčím a dívá se jestli by se to tady dalo uskutečnit ale pak zpatřil jednu dívku (Hayley)*
Klaus Mikaelson- Posts : 38
*Sedí v lese keď v tom započuje niekoho kroky,následne uvidí Klausa. Ten by tu nemal byť. Asi sa bude najskôr musieť tváriť milo a zabije ho neskôr. Postaví sa a ide pomaly k nemu.*Ehm..Ahoj.
Zdravím.... *pousměje se a prohlídne si jí*
Čo tu robíš tak po tme?*Usmeje sa naňho a pozrie mu do tváre.*Môže to tu byť nebezpečné.
To bych se měl zeptat já tebe ale když už se ptáš přišel jsem se porozhlédnout jak to tu vypadá *usměje se a kouká se na ní*
Večer,v tme. Dobrý nápad.*Zasmeje sa a pokrúti hlavou.*
Moje plány se musí konat večer tak proto jsem tady *ušklíbne se*
*pošle Hayley zprávu,- to nedočkavé čekání jí příjde, jako dosti dlouhá doba.* "Čekám na ty informace o Eleně, nezapomněla's? Maximálně do zítřejšího odpoledne to chci vědět. Potřebuji to mít dřív, než ji najde Klaus a já vím, že ji najde. -K.P."Hayley Marshall napsal:Večer,v tme. Dobrý nápad.*Zasmeje sa a pokrúti hlavou.*
Katherine Pierce- Posts : 23
A tvoj plán je?*Nadvihne obočie a nenápadne od neho trochu ustúpi. Čaká,že jej povie čo plánuje,ale to by asi chcela priveľa. V tom jej zapípa mobil a prečíta si správu od Katherine. Trochu ju to prekvapí,ale pre teraz radšej neodpisuje. Počká kým odíde od Klausa.*
Tak tohle ti říkat nebudu ale nejdřív někoho musím najít aby se vůbec ten plán uskutečnil *mrkne na ní *
*Po tom čo Klaus povie,jej konečne dojde,že ten plán súvisí s Elenou.*No...myslím si,že tvoj plán sa dnes neuskutoční.*Pousmeje sa pričom rýchlo zoberie drevo zo zeme a zapichne mu ho do hrude.*
*zasměje se a vyndá si kus dřeva z hrudi a odhodí ho pryč* Nevíš s kým si zahráváš ale řekni mi proč se to neuskuteční?
Pretože nie. Neviem načo Elenu potrebuješ,ale nedostaneš ju.*Zavrtí hlavou a trochu sa začuduje keď si len tak vyberie drevo z tela. Trochu ustúpi a premýšľa čo ďalej spraviť.*
*podívá se na ní a zatřepe hlavou* Já Elenu dostanu s tím si starost nedělej
Nie,ak budeš mŕtvy.*Sebavedomo sa pousmeje a pokrčí plecami. Verí si,že ho zabije,ale nevie či to bude ešte dnes.*
*zasměje se* Budu čekat lásko ale tedka mě omluv mám práci *mrkne na ní a UR zmizí před grill*
*Naštvano naňho pozrie a keď zmizne trochu si vydýchne.*
*Došla až na kraj lesa. Nasadí si sluchátka a začne běhat.*
Elena Gilbert- Posts : 136
(Dojde do lesa a prozkoumává ho. Přemýšlí o tom, co zjistil o Isobel a jejím dítěti. Jen tak se prochází.)
Alaric Saltzmann- Posts : 5
*Prechádza sa po lese keď v tom zbadá nejakého chlapa. Radšej ide rýchlo Ďalej od neho keď v tom do niekoho narazí. Pozrie sa na ňu trochu začudovanie a dôjde jej,že to bude Elena.*Ou,prepáč.
*Do někoho narazí a tak omluvně vzhlédne. Vyndá si sluchátka z uší* Omlouvám se. Moje chyba. Nedávala jsem pozor.
To je v poriadku. Ja som bola zamyslená a nevšimla som si ťa.*Pousmeje sa a pokrúti hlavou.*Elena,však?
*Překvapeně se na ní podívá a přikývne* Odkud znáš moje jméno?
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: